Τήνος 28 Ιουνίου – Αναχώρηση από Σέρρες

ΤΗΝΟΣ

     28 Ιουνίου 2019

Αναχώρηση από Σέρρες Παρασκευή  βράδυ   4 ημ / 2 διανυκτερεύσεις  

1η  μέρα : ΣΕΡΡΕΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΡΑΦΗΝΑ 

Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση στις 20.30. Περνώντας από Θεσσαλονίκη , Λεπτοκαρυά, Βόλο, Αλαμάνα και με καθoδόν στάσεις συνεχίζουμε για το λιμάνι της Ραφήνας.

2η  μέρα : ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ

Άφιξη νωρίς το πρωί στη Ραφήνα. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Τήνο. Άφιξη στο νησί νωρίς το μεσημέρι. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και για μια πρώτη γνωριμία με την όμορφη Χώρα. 

3η μέρα : ΤΗΝΟΣ – ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

Προσκύνημα στο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας της Τήνου. Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο ναό της Μεγαλόχαρης, Κοινωνία και πρωινό στο ξενοδοχείο σας. Ακολούθως θα ξεκινήσουμε τον γύρο του νησιού. Όπου θα επισκεφτούμε και θα προσκυνήσουμε το μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας (Μονή Κεχροβουνίου). Εκεί θα δούμε το ησυχαστήριο της Αγίας , την κάρα της και την έκθεση χειροποίητων εργόχειρων. Αναχώρηση και περνώντας από τα όμορφα χωριά Κέχρος, Βωλάξ, Κάµπο, Καρδιανή, Υστέρνια, άφιξη στο μεγαλύτερο και πιο όμορφο χωριό της Τήνου, τον Πύργο. Εδώ θα δούμε το σπίτι και το εργαστήριο του περίφημου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά, όπως επίσης και το μουσείο των Τήνιων καλλιτεχνών. Στάση για καφέ στην γραφική πλατεία και συνεχίζουμε για το παραλιακό χωριό Πάνορµο. Γεύμα εξ’ ιδίων στα παραλιακά ταβερνάκια. Επιστροφή και το απόγευμα ελεύθερος χρόνος στην γραφική Χώρα µε τα στενά πλακόστρωτα σοκάκια της.

4η μέρα : ΤΗΝΟΣ – ΡΑΦΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -ΣΕΡΡΕΣ

Πρωινό και στη συνέχεια περιήγηση στο Ιερό Ίδρυμα της Ευαγγελίστριας. Θα δούμε το ναό της Εύρεσης, το Μαυσωλείο της Έλλης, το Σκευοφυλάκιο,  το μουσείο βυζαντινών εικόνων και κειμηλίων και τη σπουδαία Πινακοθήκη. Χρόνος ελεύθερος στην όμορφη Χώρα και το μεσημέρι μεταφορά στο λιμάνι της Τήνου και απόπλους για Ραφήνα. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και περνώντας από Καμένα Βούρλα, Αλαμάνα, Βόλο, Λεπτοκαρυά, και με καθοδόν στάσεις για καφέ και ξεκούραση, φθάνουμε αργά το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Το πούλμαν συνοδεύει τους εκδρομείς και στο νησί της Τήνου

Τιμή συμμετοχής για   4 ημέρες /2 νύκτες στις   28/6  :  

Δωμάτια NIKH

140 €

Δωμάτια PALLADA / FLORA / SOULA

145 €

  Hotel LEANDROS 2*

155 €

ΠΡΩΙΝΟ

Hotel LITO 2* / OASIS 2*

159 €

ΠΡΩΙΝΟ

Hotel AGERI 3* / AFRODITI 2*

165

ΠΡΩΙΝΟ

  Hotel FAVIE SUZZANE 3*

185

ΠΡΩΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ 3 – 12 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο έχει έκπτωση  – 30% ,   Επιβάρυνση μονόκλινου  + 30% 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : iΤις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας.iΤα εισιτήρια του πλοίου Ραφήνα – Τήνος – Ραφήνα σε σαλόνια. iΤις 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της επιλογής σας.i Τα 2 πρωινά στα ξενοδοχεία (εκτός από τα δωμάτια ΝΙΚΙ, PALLADA, SOULA, FLORA  που δεν περιλαμβάνουν πρωινά).iΤο γύρο του νησιού.iΑρχηγό – συνοδό του γραφείου μας. iΑσφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης, ΦΠΑ .

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό. ∆ηµοτικούς φόρους ξενοδοχείων.