ΚΕΡΚΥΡΑ – 5 ΗΜΕΡΕΣ 21 – 25 ΙΟΥΛΙΟΥ

21 – 25 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ  – 5 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ

1η ηµέρα: ΣΕΡΡΕΣ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΚΕΡΚΥΡΑ   Αναχώρηση από το γραφείο µας στις 06.00 περνάμε από Θεσσαλονίκη και  από εκεί κατευθυνόμαστε για Ηγουµενίτσα. ∆ια µέσου Βέροιας, Γρεβενών (στάση για καφέ), Ιωαννίνων. Άφιξη στην Ηγουµενίτσα επιβίβαση στο F/B και απόπλους για Κέρκυρα. Άφιξη στο νησί των Φαιάκων και αφού γευµατίσουµε καθοδόν εξ ιδίων, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ επίσκεψη στην πόλη της Κέρκυρας. ∆ιανυκτέρευση.

 2η ηµέρα: Μ.ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ – ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ – ΚΑΝΟΝΙ – ΜΟΝ ΡΕΠΟ – ΜΠΑΡΜΠΑΤΙ Πρόγευµα και αναχώρηση για τη Μ. Βλαχέρνας από όπου παίρνουµε το καραβάκι για το Ποντικονήσι και την Μ. Παντοκράτορα. Επιστρέφοντας ανεβαίνουµε στο Κανόνι από όπου έχουµε µια πανοραµική θέα της  λιµνοθάλασσας  Χαλκιοπουλου και το Πέραµα. Σειρά έχει το ανάκτορο του Μον Ρεπό που λειτουργεί πλέον σαν µουσείο (προαιρετική επίσκεψη) και περίπατος στους καταπράσινους κήπους του. Συνεχίζοντας κάνουµε µια σύντοµη στάση στην πόλη της Κέρκυρας και αναχωρούµε για µια από της ωραιότερες παραλίες της βορειοανατολικής πλευράς του νησιού, το Μπαρµπάτι. Ελεύθερος χρόνος για µπάνιο και γεύµα εξ ιδίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. ∆ιανυκτέρευση.

 3η ηµέρα: ΑΧΙΛΛΕΙΟ – ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ – ΜΩΡΑΪΤΙΚΑ – ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ Πρόγευµα και αναχώρηση για το Γαστούρι ένα όµορφο χωριό που στην κορυφή του λόφου βρίσκεται το Αχίλλειο, το παλάτι που έχτισε το 1890-91 η αυτοκράτειρα της Αυστρίας Ελισάβετ. Συνεχίζουµε για Μπενίτσες. Περνώντας από Μωραϊτικα θα καταλήξουµε στον Άγιο Γεώργιο Αργυράδων, µια υπέροχη παραλία νοτιοανατολικά του νησιού για µπάνιο και γεύµα εξ ιδίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο ,ξεκούραση. Το απόγευµα θα το αφιερώσουµε στην πόλη της Κέρκυρας. Ξεκινώντας από την µεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων την Σπιανάδα θα επισκεφτούµε το παλιό φρούριο, το ανάκτορο των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου (Σινοιαπωνικό µουσείο), το περίφηµο «Λιστών» και τον καθεδρικό ναό του πολιούχου της πόλης Αγ. Σπυρίδωνα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ στο Καµπιελο (παλιά πόλη) και τα παραδοσιακά καντούνια. ∆ιανυκτέρευση.

4η ηµέρα: ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ – ΓΛΥΦΑ∆Α Πρόγευµα και αναχώρηση για το ωραιότερο κοµµάτι της Κέρκυρας την Παλαιοκαστρίτσα. Κατά την διαδροµή περνάµε από περιοχές πνιγµένες στο πράσινο για να φτάσουµε στο καλύτερο και πιο τουριστικό σηµείο της Κέρκυρας µε γραφικούς όρµους, απότοµους βράχους και έξι καταγάλανους κολπίσκους. Επίσκεψη στη Μονή Θεοτόκου (1225 µ.Χ), µε τις περίφηµες αγιογραφίες, έκθεση βυζαντινών εικόνων και τα οστά µιας γιγαντιαίας φάλαινας. Ελεύθερος χρόνος για προαιρετική κρουαζιέρα στις µαγευτικές σπηλιές των κόλπων. Αναχώρηση για τη γραφική παραλία της Γλυφάδας µε ελεύθερο χρόνο για µπάνιο και γεύµα εξ ιδίων. ∆ιανυκτέρευση.

5η ηµέρα: ΚΕΡΚΥΡΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ –ΣΕΡΡΕΣ.  Πρόγευµα και αναχώρηση για την πόλη της Κέρκυρας. Στη συνέχεια επιβίβαση στο F/B για Ηγουµενίτσα άφιξη στο Μπιζάνι όπου θα επισκεφθούµε το µοναδικό στο είδος του Μουσείο του Βρέλλη µε τα κέρινα οµοιώµατα. Αναχώρηση για Μέτσοβο, στάση για γεύµα  εξ’ ίδίων. Επιστροφή μέσω  Θεσσαλονίκης στην πόλη μας .  

Αναχώρηση   21/7,

 

5 ημέρες

OMIROS 3*, Γουβιά

ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ  289 €

Επιβάρυνση Μανόκλινου +90