Αθήνα 8 με 10 Νοεμβρίου

ΑΘΗΝΑ  

  3 ημέρες  08 – 10 / 11 / 19

1η μέρα : ΣΕΡΡΕΣ –   ΑΘΗΝΑ   Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 05.00 το πρωϊ.  Με ενδιάμεσες στάσεις στην Λάρισα και  στον Άγιο Κωνσταντίνο  για καφέ  και ξεκούραση, άφιξη στο Πέραμα, επίσκεψη στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας. Φαγητό εξ ιδίων , μεταφορά στο ξενοδοχείο – τακτοποίηση στα δωμάτια. Το βράδυ συνάντηση με τον Σύνδεσμο Εφέδρων Πειραιά και φαγητό. Επιστροφή στο Ξενοδοχείο – Διανυκτέρευση.  

2 η μέρα: ΑΘΗΝΑ   Πρωινό. Αναχώρηση για το Πολεμικό Μουσείο. Συνεχίζουμε με ξενάγηση στο κέντρο της Αθήνας  και με επίσημο Ξεναγό επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης. Χρόνος ελεύθερος και φαγητό εξ ιδίων στο Μοναστηράκι. Στις 15.30  αναχωρούμε για Σούνιο, στο νοτιότερο άκρο της Αττικής, εκεί που ο αττικός ουρανός συναντά το Αιγαίο πέλαγος, στέκεται περήφανος, ο ναός του Ποσειδώνα. Θα απολαύσουμε τον καφέ μας και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος – Διανυκτέρευση.

3 η μέρα: ΑΘΗΝΑ-ΣΕΡΡΕΣ    Πρωινό και αναχώρηση για Μεσόγεια  , συνάντηση με τον Μητροπολίτη  Μεσογαίας – Λαυρεωτικής  και Εφεδρο Αξιωματικό κ.κ. Νικόλαο. Μετά την συνάντηση αναχωρούμε για Ραφήνα και Μαραθώνα, φαγητό εξ ιδίων   Παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής. Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση, φθάνουμε το βράδυ στην πόλης μας γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις από το ταξίδι μας.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Hotel Athenaeum Grand  4*

     155   € πρωινό   

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας. Τις διανυκτερεύσεις  – Πρωινό. Τις ξεναγήσεις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης και ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό. Φόρος διαμονής.