ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020 ΛΕΥΚΑΔΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ 29/02 – 02/03

 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ  2020

ΛΕΥΚΑΔΑ  –  ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναχώρηση από Σέρρες

1η μέρα Σάββατο  Αναχώρηση στις 07.30 π.μ. και δια μέσω της Εγνατίας οδού , με ενδιάμεσες στάσεις (πρώτη στάση για καφέ στο Πλάζα και στη συνέχεια έξω από τα Γιάννενα ) φθάνουμε το μεσημέρι στη Λευκάδα . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Το απόγευμα θα πάμε στο Νυδρί να παρακολουθήσουμε την παρέλαση του καρναβαλιού στον κεντρικό δρόμο . Επιστροφή στη Λευκάδα . Χρόνος ελεύθερος . Διανυκτέρευση .

2η μέρα   Κυριακή   Σήμερα μετά το πρωινό μας θα επισκεφθούμε την Ιερά μονή Παναγίας Φανερωμένης , το κάστρο της Αγίας Μαύρας  και θα ξεναγηθούμε στην παλιά πόλη της Λευκάδας με τις ενετικές εκκλησίες και στον πολεοδομικό ιστό της πόλης . Χρόνος ελεύθερος, Το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε  το Λευκαδίτικο καρναβάλι το οποίο έχει καθιερωθεί σαν υπερθέαμα ,  μεγάλη καρναβαλιστική παρέλαση  στον πεζόδρομο της πόλης. Διανυκτέρευση.

3η μέρα  Κ. Δευτέρα  Πρωινό και αναχωρούμε για την Πρέβεζαόπου θα γιορτάσουμε τα παραδοσιακά κούλουμα μαζί με ντόπιους και επισκέπτες που φθάνουν στην πόλη  με παραδοσιακές και αγαπημένες μουσικές. Θα περπατήσουμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης , στο Σαϊτάν παζάρ θα επισκεφθούμε τον ναό του Αγίου Χαραλάμπους , θα δούμε το σπίτι και το μνημείο του Καρυωτάκη . Χρόνος ελεύθερος και στις 15.00 αναχώρηση για την επιστροφή μας με ενδιάμεσες στάσεις.

Τιμή    135 €   το άτομο        (  Μονόκλινο    160 €  )

Περιλαμβάνει:

  • Μεταφορά με τουριστικό λεωφορείο
  • Δύο διανυκτερεύσεις στην Λευκάδα στοPORTONIRIKOS 3*
  • στο κέντρο της πόλης με πρωινό
  • Δημοτικό φόρο
  • Συνοδό του γραφείου και επίσημο ξεναγό
  • Ασφάλεια αστικής – επαγγελματικής ευθύνης