Χαρακτηριστικά εκδρομής: 
Εποχιακές / Του-γραφείου-μας / Λεωφορείο
Διάρκεια εκδρομής: 
4 ημέρες
Τιμή εκδρομής: 
Από 169€

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΟΡΕΙΝΗ  ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

23 – 26  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

 

1η μέρα Σάββατο : ΣΕΡΡΕΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  -  ΛΑΜΙΑ – ΙΤΕΑ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

Αναχώρηση στις 06.00 από το γραφείο μας. Δια μέσου, Θεσσαλονικης - Λαμίας, φτάνουμε στην πανέμορφη Ιτέα για γεύμα εξ’ ιδίων. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας για την γραφική πόλη της Ναυπάκτου με το βενετσιάνικο λιμανάκι και το καλοδιατηρημένο κάστρο της. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

 

2η μέρα Κυριακή: ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ  -  ΑΝΩ &  ΚΑΤΩ ΧΩΡΑ – ΕΛΑΤΟΥ- ΤΕΡΨΙΘΕΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την ορεινή Ναυπακτία. Το ανατολικό τμήμα της Αιτωλοαρνανίας, βορείως της Ναύπακτου και ανάμεσα στη λίμνη Τριχωνίδα βρίσκονται τα υπέροχα χωριά της Ορεινής Ναυπακτίας, διεσπαρμένα σε κατάφυτους ορεινούς όγκους. Επίσκεψη στην Μονή Βαρνάκοβα και  με ορμητήριο την Άνω και Κάτω Χώρα (χωριά με παραδοσιακό χρώμα), φθάνουμε στην Ελατού – χωριό κτισμένο μέσα σε ελατόδασος, και συνεχίζοντας για την Τερψιθέα – χτισμένη αμφιθεατρικά, θα γευματίσουμε εξ’ ιδίων όπου βολέψει το πρόγραμμα. Τοπία εκπληκτικής ομορφιάς. Ατίθασο φυσικό περιβάλλον, τα πανύψηλα βουνά ελάτης, μαύρης πεύκης και καστανιάς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το βράδυ προαιρετικό ρεβεγιόν. Διανυκτέρευση.

 

3η μέρα Δευτέρα : ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΤΡΙΚΟΡΦΟ – ΘΕΡΜΟ

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Τρίκορφο (Μονή Σααρώθ – Παπαροκάδες). Μετά το προσκύνημα συνεχίζουμε για ορεινή Τριχωνίδα περνώντας από το χάνι Μπάνια φτάνουμε στο Θερμό. Πανέμορφο οροπέδιο, γενέτειρα του Κοσμά του Αιτωλού. Περιοχή απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, τοξωτά γεφύρια, νερόμυλοι, σπάνια δείγματα μακρόχρονης ιστορίας. Γεύμα εξ ιδίων στο Θέρμο  και το απόγευμα καφέ στην λίμνη Τριχωνίδα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος . Διανυκτέρευση.

 

4η μέρα Τρίτη : ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΓΑΛΑΞΙΔΙ - ΓΡΑΒΙΑ - ΛΑΜΙΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -ΣΕΡΡΕΣ

Πρόγευμα και αναχώρηση για το ταξίδι της επιστροφής. Θα πιούμε τον καφέ μας στο ιστορικό Γαλαξίδι με τα πολλά αρχοντικά και μέσω Γραβιάς όπου θα επισκεφτούμε το γνωστό Χάνι της Γραβιάς, στην συνέχεια γεύμα εξ ιδίων καθοδόν και μέσω Τεμπών θα επιστρέψουμε στην Θεσσαλονίκη και Σέρρες.

 

HOTEL   AKTI   3*   169 €    ( παιδί  110 € )    (Μονόκλινο + 50 € )

HOTEL    NAFS    4*    209 €      ( παιδί  145 € )    (Μονόκλινο  +80 € )

 

+25 € ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: —Τις μεταφορές με λεωφορείο του γραφείου μας. —Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο.—Πρωινό .— Τις ξεναγήσεις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.— Αρχηγό του γραφείου μας.— Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης και ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Εισόδους μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

Χώρα/ες προορισμού: 

Δεν βρέθηκαν εκδρομές με τα κριτήρια που επιλέξατε.