Χαρακτηριστικά εκδρομής: 
Του-γραφείου-μας / Λεωφορείο
Διάρκεια εκδρομής: 
ημερήσια
Τιμή εκδρομής: 
Από 30€

 

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ  Σ Ο Φ Ι Α

ΟΠΕΡΑ “LA TRAVIATA

21  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  2018

Αναχώρηση στις 08.00 από το γραφείο μας για Προμαχώνα, διέλευση συνόρων, μικρή στάση στα αφορολόγητα και συνεχίζουμε για Σόφια με μια ενδιάμεση στάση για καφέ. Άφιξη και περιήγηση της Σόφιας με το λεωφορείο. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Στην συνέχεια πάμε στην Όπερα, να  παρακολουθήσουμε μια από τις δημοφιλέστερες όπερες τη «La Traviata» του Τζουζέπε Βέρντι. Μετά το τέλος αναχώρηση για την επιστροφή στις Σέρρες.  Άφιξη αργά το βράδυ.

 

Τιμή κατ’  άτομο  30  €

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΕΡΑ  11€, 13€ , 16€

(οι τιμές είναι ανάλογα με τις θέσεις στην όπερα)

 

 

LA TRAVIATA

Η Τραβιάτα (Ιταλικά: La traviata, δηλαδή «η παραστρατημένη») είναι μία από τις πλέον περίφημες ιταλικές όπερες (μελόδραμα). Είναι όπερα σε τρεις πράξεις με κείμενο του Πιάβε και μουσική του Τζουζέπε Βέρντι. Πρωτοπαίχτηκε στη Βενετία το 1853. Το έργο μεταφράσθηκε και στη Γαλλική και ανεβάσθηκε στο «Λυρικό Θέατρο» στις  27 Οκτωβρίου του 1864 με εξαιρετική επιτυχία και υπό τον τίτλο Βιολέττα. Σε αργότερη παρουσίαση του έργου στο Θέατρο «Όπερα Κομίκ» αποδόθηκε με τον ιταλικό του τίτλο Λα Τραβιάτα.

Η υπόθεση του έργου δεν είναι άλλη από μια παράφραση, με αρκετές όμως περικοπές, του κλασσικού παγκοσμίου φήμης δράματος του Αλέξανδρου Δουμά Η Κυρία με τας καμελίας. Το έργο διηγείται την τραγική κατάληξη ενός μεγάλου έρωτα, ματαιωμένου από τις κοινωνικές συμβάσεις.

 

Προορισμός εκδρομής: 
Χώρα/ες προορισμού: