Καλώς ορίσατε στον ιστότοπο

Το ταξιδιωτικό γραφείο Θωμόγλου διανύει την τέταρτη δεκαετία λειτουργίας του με σταθερή ανοδική πορεία στο χώρο παροχής υψηλού επιπέδου τουριστικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο. Μέσα από ένα επιλεγμένο δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών και γνώμονα την ταχεία εξυπηρέτηση, καθιερωθήκαμε στην σερραϊκή αγορά και αποκτήσαμε σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες - ’’συνταξιδιώτες’’ μας. Γιατί το ταξίδι δεν είναι απλά ένας τόπος, είναι ο Τρόπος. Ο τρόπος οργάνωσης, ο τρόπος μεταφοράς και διαμονής, ο τρόπος εξυπηρέτησης των επιθυμιών σας, ο τρόπος που ένα επιτελείο επαγγελματιών εργάζεται σκληρά πάνω στην κάθε λεπτομέρεια για να σας προσφέρει την εκδρομή της επιθυμία σας.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, μας βοηθάτε να γινόμαστε καλύτεροι. Δώστε μας την ευκαιρία να σας δείξουμε τον υψηλό βαθμό οργάνωσης και υπευθυνότητας που μας χαρακτηρίζει.

Το Καλοκαίρι έφτασε..

 

Η πρόταση μας..

Ανακαλύψτε και επιλέξτε μια από τις εκδρομές που διοργανώνει το γραφείο μας σε διάφορους προορισμούς, καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ρομαντισμός, χαλάρωση, μαγευτικά τοπία, περιπέτεια... Ποια στοιχεία σας ταιριάζουν περισσότερο; Είμαστε στη διάθεσή σας για να οργανώσουμε ονειρεμένα ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς.

previous arrow
next arrow