Καλώς ορίσατε στον ιστότοπο

Το ταξιδιωτικό γραφείο Θωμόγλου διανύει την τέταρτη δεκαετία λειτουργίας του με σταθερή ανοδική πορεία στο χώρο παροχής υψηλού επιπέδου τουριστικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο. Μέσα από ένα επιλεγμένο δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών και γνώμονα την ταχεία εξυπηρέτηση, καθιερωθήκαμε στην σερραϊκή αγορά και αποκτήσαμε σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες - ’’συνταξιδιώτες’’ μας. Γιατί το ταξίδι δεν είναι απλά ένας τόπος, είναι ο Τρόπος. Ο τρόπος οργάνωσης, ο τρόπος μεταφοράς και διαμονής, ο τρόπος εξυπηρέτησης των επιθυμιών σας, ο τρόπος που ένα επιτελείο επαγγελματιών εργάζεται σκληρά πάνω στην κάθε λεπτομέρεια για να σας προσφέρει την εκδρομή της επιθυμία σας.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, μας βοηθάτε να γινόμαστε καλύτεροι. Δώστε μας την ευκαιρία να σας δείξουμε τον υψηλό βαθμό οργάνωσης και υπευθυνότητας που μας χαρακτηρίζει.

Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια για όλα τα ελληνικά νησιά & την Ιταλία

Στο γραφείο μας   θα βρείτε  ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τον προορισμό σας  όλων των ακτοπλοϊκών εταιριών. Κλείστε τώρα τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια με τη σιγουριά και την ποιότητα του γραφείου μας μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, με άνεση χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση! Περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε.